Participació al Campionat Nacional de V-UHF de 2023

 

Un any més el Ràdio Club de Vallès, està participant al Campionat Nacional de V-UHF.

 .

Com l'any passat, comença amb el Concurs d'Hivern que consta de 4 períodes de 4 hores, els dos darrers diumenges de gener i els dos primers de febrer.

 

 

 

Llegeix més...

 

Regal de "Locura Digital" amb motiu del 40 Aniversari. del Ràdio Club

 

El passat, 2 de desembre de 2022, vam tenir la reunió setmanal, habitual dels divendres, a la seu del Ràdio Club a l'Ateneu de Cerdanyola.

Aquesta vegada va ser especial ja que l'Albert de “Locura Digital” va fer entrega, al Ràdio Club del Vallès, d'una emissora “TYT MD9600” com a regal pel 40è aniversari del Ràdio Club.

 

 

 

 

Actes de celebració del 40 Aniversari
Ràdio Club del Vallès, EA3RCH

Els actes de celebració del 40è Aniversari del Ràdio Club del Vallès tindran lloc, el dia 24 de setembre de 2022, a les instal·lacions del Museu d'Art de Cerdanyola (Can Domènec), carrer Sant Martí, 88 de Cerdanyola del Vallès (Barcelona) al centre de la ciutat i molt a prop de l'Ajuntament.

 

Veure PDF amb tota la informació

 

Després de 30 anys des de la darrera instal·lació d'antenes al Ràdio Club del Vallès, hem volgut començar el 2022, any del 40è aniversari de Radio Club, amb una instal·lació nova com sempre amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cedanyola del Vallès.

 Antenas RCH 2022 01

El procés de canvi es va iniciar l'última setmana de desembre i va quedar finalitzat la segona setmana de gener (hi va haver una parada per les festes).

 

Llegeix més...

Plan de Bandas - IARU R-1

Plan Bandas R1

PDF       JPG